top of page

Hoş Beyinsel Gece Yarıları - 111 (Yürüyün Güzel Vakit Ezgisinde)

Ağaç bozulduğunda şeytan yıkıldı. Sin şın sad dad’da kupkuru ve tupturuncu arınmıştı anlaşılamayan ağır doğa. Rahvan yellerle kavrulan ve üzerinde ağaç yetişen donra, seher yıldızını kopyalayıp yapıştırmak kadar basit değil işte. Ham öngörülerle okul bitirmemelisin. Başka yüzyıllardaki insanları bağışlayıp kafana göre kendini öğrenerek infâz etmelisin. Eksiksiz Dünya’ya giden yollar metabolizmanın tam tersi. Şuuruna gider rûyân, sığda yitip yoğunda beliren havuzdur Eksiksiz Cennet. Sekiz yaşında umduğun çikolatayı elli sekiz yaşında bulup yemendir Eksiksiz Ârâf.

Duvara en çok bakan kimse duvarın sahibi de odur. Sessiz ülkelerde kaç tane duvara bakılır? Bahtı iyi giden insanların mutluluğu da bir tür melankoli sayılsaydı kişilik kuramları baştan sonra değişir miydi? Yürüyün güzel vakit. Yürüyün güzel vakitte. Yürüyün güzel vakitten. Yürüyün güzel vaktin ezgisinde.


12.06.’18 23:05

Son Yazılar

Hepsini Gör

Hoş Beyinsel Gece Yarıları - 167 (Ilırım)

Bugün yavaş suskunlukları olan birkaç kişiliğimle barıştım. Tamire götürdüm, getirdim. Yanlış defterde imiş eksik olduğum anılar. Oradan silip öteki deftere aktardım. Hayatın eşiğinde mantıklı temkinl

bottom of page