top of page

Hoş Beyinsel Gece Yarıları - 142 (Varın)

Varın, yumurta kabuğuna yakın bir yer yudumu arayın. Varın, akciğerine pastel boya sürmüş bir helikopter perisi arayın. Arkasında süngersiz bir mehtap manzarası olsun. Hayal dünyanızı soğutucu serin bir karanlık ayazında beş taçlı peri size yer fıstığı tutsun. Pijamalarınızı giyin ve yer fıstığına mum dikip üfleyin. Yer hududuna yakın gezin.

Yer hududunda gün batımında paradigmalarda büyülü bir gözlemevi varmış.


Gözlemevinde hırkalı yaşlı haydut teleskobun başındaymış. Elleri radyo hoparlöründen yanmadı. Kulak teleskopları ihtiva eden trafik ışıklarında ses var. Arabalar sineklerin ışığa geldiği gibi trafik lambalarına geliyorlar ama sonra o ışığı beğenmeyip başka yerde daha güzel lamba aramak için her seferinde aç kalıyorlar. Tarihte karnı doyabilen bir tek arabaya tanık olunmuş değildir.


Varın, hunhar bir insan kalabalığına kişisel gelişim kitabı okuyun. Varın, yumurta kabuğunda bisiklet süren bir kıyafete hürmet edin, onu hâle yola koyun. Kıyafet kişisel gelişsin ve hunhar insanlar çıplak kalsın. Görmek istediğiniz kadar avret yeri görün. Yer edepleri bulun. Beş taçlı peri yer edeplerini yer ayıplarından ayıklasın, mehtap manzarasında zeytinyağıyla deve güreşi imparatoru hece ölçüsü kendine telefon et. Sen de bir yolcusun.

…

18.09.’19 01:30

Son Yazılar

Hepsini Gör

Hoş Beyinsel Gece Yarıları - 167 (Ilırım)

Bugün yavaş suskunlukları olan birkaç kişiliğimle barıştım. Tamire götürdüm, getirdim. Yanlış defterde imiş eksik olduğum anılar. Oradan silip öteki deftere aktardım. Hayatın eşiğinde mantıklı temkinl

bottom of page